Registrujte se ili se prijavite

Zašto autOexpO24.eu?


Ovdje, na ovom web portalu, pronaći ćete sve sta Vam je potrebno, da kupite automobil u Europskoj Uniji, ili pak da vec kupljeni automobil prevezete do željenog mjesta, da pribavite sva potrebna dokumenta, ili pak saznati kolika je zaista kataloška vrijednost automobila koji ste kupili ili namjeravate kupiti. Jednostavno, sigurno, brzo i povoljno. JEDAN ZA SVE. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i ne prepustite ništa slučaju. Isplanirajte unaprijed svaki korak koji namjeravate učiniti. Ono što je najvažnije i na šta možete u potpunosti osloniti je kvaliteta naših usluga i točnost i potpunost naših informacija. I naravno brzina. A brzina je u današnje vrijeme izuzetno važna. Najbolje u svemu je, da sve Vaše zahtjeve možete dostavite iz fotelje, ONLINE, i time uštedite novac i vrijeme i biti sigurni da će Vaši zahtjevi biti obrađeni i odradjeni na visokoj profesionalnoj razini. Naši klijenti imaju mogućnost da koriste servis na svom jeziku, jednim od 15 jezika koje nudimo

Jamstvo kvalitete


Jamčimo Vam kvaliet usluga i on počiva na dvije stvari: na dugogodišnjem iskustvu i dostupnosti informacija. Sve i jedan Vaš predmet, obradiće i odradiće osoblje koje je visoko obučeno i specijalizirano upravo za tu oblast i iza kojeg stoji već desetine tisuća uspješno obavljenih predmeta. I nijedan segment Vašeg zahtjeva neće biti prepušten slučaju, već ce biti obradjen i odradjen na visokoj profesionalnoj razini. Druga stvar koja je izuzetno bitna je dostupnost informacija, što znači da su Vam sve informacije unaprijed poznate i da ne postoji skrivenih ili nelegalnih radnji. Naše usluge podrazumijevaju: jednostavost, sigurnost, brzinu i povoljnost. Što znaci, da koristeći prednost moderne tehnologije, na relativno jednostavan način, bez potrebe za Vašom fizickom prisutnošću, moguće je na brz i pouzdan način obraditi sve Vaše zahtjeve i uštedeti Vaše vrijeme i novac. Da bi mogli adekvatno odgovoriti na Vaše zahtjeve, neophodna je registracija i ona je apsolutno BESPLATNA.

Registrirani korisnici

Korisničko ime (email) i lozinka

* Obavezno

  • Novi korisnik

    Niste registrirani još? Registrirani korisnici mogu vidjeti različite aukcije 24 sata na dan i napraviti ponudu za automobile po vlastitom izboru.